Disciplinovanje Srbije

0
145

Kud` to žuri Predsednik Srbije i ko ga to tera na „potpunu normalizaciju odnosa“ sa „RKS-Kosova bez zvezdice“? Zašto on kao Predsednik Otadžbine ne insistira na ispunjenje i onih odredbi iz Rezolucije 1244 a koje idu u prilog našoj državi!

razbijenasrbija1_thumb
Tači i Vučić

A zašto Albanci sa KiM ne vode unutrašnji dijalog o normalizaciji odnosa sa svojom državom Republikom Srbijom????

Kako to da privremene institucije albanskih vlasti sa teritorije Kosovu i Metohiji mogu da postavljaju uslove vlastima Republike Srbije, ako je po važećoj Rezoluciji 1244 teritorija KiM u sastavu Srbije!

RAZBIJENA SRBIJA1

Predsednik Srbije ne treba tako strastveno da nameće svoje planove kroz formulaciju „dijalog sa građanima“ i da ne manipuliše svešću naroda i sprovodi demontažu Srba i Srbije, već da obavlja zadatke iz svoje nadležnosti (dok ovamo zastupa legitimne interese Albanskog naroda i van Albanije), i da raspiše referendum sa pitanjem: „da li priznajete Republiku Kosovo?“, kao kartu za vožnju putem bez alternative!?

Vučić je zato i doveden na vlast i zaskočio na funkciju Predsednika, ne ispuštajući ni jednu polugu apsolutnog gospodara u kojeg je inaugurisan kao „Lider Srbije i Zapadnog Balkana“, svetskog kalibra!

A Srbi su skloni slušanju Lidera – Vođe koji će ih kao stado ovaca povesti u siguran ostanak bez Otadžbine!

A („inicijativa Predsednika Srbije u autorskom tekstu objavljenom u dnevnom listu „Blic“) sve ovo može da znači da će se, „unutrašnjim dijalogom“, pitanje Kosmeta utopiti u sveobuhvatnu promenu Ustava za naš brži put u EU, upravo zato da bi se izbeglo pojedinačno pitanje o Kosovu i Metohiji na Referendumu, i tako stvar završi u „jednoUmnoj“ Skupštini, pa će se na Referendumu naći Ustav Srbije u celini, koji će obuhvatiti SVE promene, pa i tu da Srbija više nema vlast nad Kosmetom, pa je to realnost!

Bez obzira što se do te „realnosti“ stiglo oružanom pobunom i žalosne činjenice da je na Srbiju izvršena (cinički nazvana) „humanitarna agresija“, uz svesrdnu podršku EU i SAD na čelu NATO alijanse, i ista nije činjena kroz međunarodne institucije.

Tada su Amerika i EU, sa još 18 drugih NATO zlotvora, 78 dana, po Srbiji sejali smrt svojim krstrećim raketama, kasetnim, uranijumskim i drugim bombama, … ostavljajući žrtve i među civilnim stanovništvom!

Nema države na planeti koja bi pristala da se lako odrekne dela svoje teritorije kao i svoje imovine na toj teritoriji. Bez obzira što su kosovski Albanci dobili političku vlast (autonomiju, izbore, upravljanje,) oni nikako ne mogu da dobiju vlasništvo nad celokupnom imovinom Srbije!!

A kad` Srbija prizna „RKS-Ćosovo bez zvezdice“ kao samostalnu državu, onda može da ga vrati samo agresijom na tada „susednu državu“ i NATO!

I tako zamišljen „unutrašnji dijalog“ treba da traje sa ciljem da ubedi srpski narod i ostale građane Srbije, da se svi slože sa mišljenjem Predsednika Srbije!! Jer Srbija se kreće nezaustavljivo putem bez alternative i na tom putu ne sme da bude prepreka, bez obzira na cenu, pa čak i sve do nestanka Srbije kao nacionalne države srpskog naroda!

Srbija se svojevremeno vratila sa Krfa, ali je pitanje hoće li se vratiti iz Brisela!

P.S. U istom cilju je i sutrašnje ( utorak uveče) emitovanje epizode „Karađorđeva smrt“ na RTS1, kako bi se pokazalo “da smo Narod koji je vođama samo skidao glave”, i da nismo prepoznali „svetlu budućnost“ u koju nas oni vode!

Takvo emitovanje ima odvraćajući značaj zbog onoga što smo večeras čuli (na „Pink“ TV), sa opomenom da nekome ne padne nešto na um protiv izabranog vođe……..

©Geto Srbija

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime